Nova versió del web col·legial per a dispositus mòbils

roda-mobile-catEl Col·legi de Metges de Barcelona ha adaptat la seva pàgina web per ser vista des de dispositius mòbils amb més facilitat i rapidesa. Des d’aquesta setmana totes les persones que accedeixen al web del Col·legi des del seu telèfon mòbil veuran una nova aparença.

El COMB ha seleccionat el contingut del web al que s’accedeix més freqüentment per adaptar-lo a la versió mòbil.  Així, a través del menú inicial els usuaris podran consultar l’actualitat del Col·legi, l’agenda, el vídeoblog del Dr. Vilardell, l’oferta formativa i laboral, els ajuts socials del Col·legi i el servei de metge malalt, el servei d’acreditació web, i els avantatges i descomptes. A més, a través de la versió per mòbils també es tindrà accés immediat al registre de metges, el correu electrònic col·legial i les xarxes socials.

Una vegada s’accedeix al web del Col·legi, aquest detecta el dispositiu des del que s’està visitant i adapta la seva estructura i disseny al mateix. Així i tot, sempre serà possible accedir a la versió clàssica del web i/o tornar a l’adaptació mòbil.

La versió del web per a dispositius mòbils té un menú fix a la part superior de la pantalla des del que es pot tornar a l’inici, accedir al correu col·legial i consultar les dades de contacte. La pàgina principal és un menú en que destaquen l’actualitat i activitat col·legial. A sota es poden trobar les xarxes socials on està present el Col·legi i l’enllaç a la versió clàssica.

Aquesta adaptació també permet més velocitat de navegació estalviant en descàrrega de dades i en el consum de la connexió 3G. A més, el disseny està completament adaptat a una navegació més intuïtiva en l’entorn mòbil, amb botons grans i menús que es desplacen en lateral.

Des de principis de l’any 2012, el percentatge de visites des de dispositius mòbils gairebé s’ha duplicat, i actualment representa prop d’un 12% del total de visites que rep el web COMB. El Col·legi continua treballant per adaptar-se a les noves tecnologies i facilitar l’accés a la informació a tots els col·legiats i ciutadans. Aquesta versió mòbil del web col·legial anirà millorant-se i adaptant-se a la demanada del col·lectiu mèdic pel que treballa la institució. Properament es podrà descarregar l’aplicació mòbil per IOS i Android.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s