Èxit de participació en la II Jornada d’Orientació MIR

Gairebé 300 futurs residents van acudir al Col·legi per la II Jornada d’Orientació MIR, on setanta metges joves residents van ajudar de forma voluntària als que  seran els seus companys a decidir sobre el seu futur professional. Primer es va fer un breu acte acadèmic on es va donar informació d’interès, com  saber quines preguntes fer-se abans d’escollir plaça, com afrontar el dia de l’elecció a Madrid i com funcionarà la troncalitat en l’especialització. Després, Olinda Anía, subdirectora de l’IES va explicar com s’estructura la formació sanitària especialitzada.

@MetgesJovesCOMB van organitzar aquesta jornada perquè, tal i com va dir la presidenta de la Secció Mir, Dr. Adriana Bataller, ells també es van veure en el moment d’escollir residència fa uns anys, i és una decisió molt transcendental. De fet, la I Jornada d’Orientació MIR, celebrada l’any passat, va posar de manifest la necessitat de fer-ne més edicions.

Futurs #MIR. Avui els seus companys,  ja residents, els ajudaran a escollir especialitat i resoldran els seus subtes #OrientacioMIR

Per la seva banda, el Dr. Ramon Pujol, responsable de formació a la Junta de Govern del COMB, va apel·lar a l’esperit esportiu per afrontar els quatre any d’especialitat: “Agafeu la vostra especialitat com si fos una olimpíada”, va recomanar als futurs residents.

L’any vinent, l’experiència es tornarà a repetir, ja que alguns dels assistents van afirmar que aquesta jornada els havia semblat molt pràctica i adient. I també alguns dels metges voluntaris van comentar que els agradaria repetir la seva participació.

Documentació de la jornada

Jornades 2013 d’Orientació pels futurs MIR, Olina Anía, Subdirectora Institut d’Estudis de la Salut

Com afrontar el dia d’elecció a Madrid? Per la Dra. Anna Gràcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s