El COMB construeix ponts amb les associacions d’estudiants de medicina

 estudiants-
Una trobada entre metges residents, representants d’estudiants de medicina i l’Àrea Jove del COMB per posar el comú els problemes afins entre els estudiants i els metges més joves. El dijous 21 de febrer, delegats de CEMCAT, AECS i CEEM van acudir al Col·legi per dialogar personalment amb els metges que formen part de la secció de metges residents i amb els responsables de l’Àrea jove del COMB.
L’objectiu de la reunió era connectar als estudiants de medicina amb la secció MIR i crear sinèrgies de col·laboració, com la participació del Col·legi en les I Jornades d’Estudiants del Clínic. Segons la presidenta d’aqueta secció, Dra Adriana Bataller: “Els estudiants i els residents han de ser com una família ja que comparteixen moltes inquietuds”. Aquestes trobades s’aniran repetint de forma periòdica per mantenir el contacte i estar al corrent de totes les necessitats dels estudiants.
Durant la reunió, es va parlar del Carnet d’Estudiant COMB, que permet gaudir d’avantatges i descomptes que fins al moment eren exclusius per als col·legiats. El Col·legi va demanar l’opinió als representants de les associacions estudiantils per millorar aquest projecte, que ja té un any de vida.
Una de les actuacions que fa el Col·legi per als estudiants de medicina són les jornades d’orientació MIR, que enguany celebran la seva segona edició i que s’adreça a aquells que es va examinar de l’examen MIR al febrer i als estudiants dels últims cursos. Les jornades d’orientació volen ajudar als futurs metges a escollir la seva residència coneixent de primera mà l’experiència d’un altre resident o adjunt que els expliqui com funciona la seva especialitat. Aquesta jornada se celebrarà el 7 de març a partir de les 16.00 hores a la seu del Col·legi.

One thought on “El COMB construeix ponts amb les associacions d’estudiants de medicina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s