La Borsa de Treball del COMB publica l’oferta número 10.000 i s’estrena a les xarxes socials

Servei d'Ocupació del COMBLa Borsa de Treball del COMB ha arribat a les 10.000 ofertes de treball adreçades als metges de tot Catalunya que volen cercar feina, millorar-la o complementar-la; i a les entitats que cerquen professionals mèdics per a la seva organització. És un servei especialitzat i gratuït que es va posar en marxa el 1997 i que ja compta amb més de 15 anys d’experiència, en els quals ha gestionat una mitjana de 600 ofertes anuals.

Coincidint amb les 10.000 ofertes, el Servei d’Ocupació s’actualitza amb l’estrena a la xarxa social professional LinkedIn. En aquest entorn s’ha obert un grup on es publicaran les noves ofertes de treball, a les que només hi podran accedir els metges col·legiats a Catalunya. L’espai servirà també per publicar notícies i generar debat sobre el mercat laboral del sector mèdic.

El Servei d’Ocupació és un servei gratuït ofert històricament pel COMB als col·legiats, i en els últims anys s’hi ha dedicat un esforç especial atesa la difícil situació laboral que experimenta el sector sanitari i en particular, els metges joves. No obstant, el Servei d’Ocupació manté el seu nivell d’activitat, essent una de les borses de treball que gestiona més ofertes laborals per a metges de Catalunya. A més, en pro dels col·legiats, estableix uns requisits pels que només s’admeten les ofertes que compleixen uns estàndards de qualitat i econòmics bàsics.

Addicionalment a la Borsa de Treball, el Servei d’Ocupació també proporciona orientació professional per als que es plantegen un canvi de rumb en la seva carrera i assessorament pel que fa a modalitats de contractació, sistemes retributius i gestions administratives.

D’altra banda, per a consultes específicament legals, els col·legiats tenen a la seva disposició, també de manera gratuïta, l’Assessoria Jurídica, que l’any passat va atendre més de 2.000 consultes de caire laboral.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s