III Jornada Cultural dels Concursos Artístics 2013 a Girona

Girona acollirà la III Jornada Cultural del Consell de Col·legi de Metges de Catalunya el proper 15 de maig,  coincidint amb la 58 edició de “Temps de flors, exposició de Flors, Monuments, Parcs i Jardins”.

Durant la jornada cultural s’atorgaran els premis dels Concursos Artístics per a Metges 2013 en les categories de Cinema amateur, Dibuix i pintura, Narrativa, Fotografia i Poesia. A més, el Sr. Enric Mirambell, cronista oficial de la ciutat de Girona, impartirà la conferència “De la parva Gerunda a Girona Temps de Flors”.

Una raqui - Jordi Melé Olivé
Una raqui, fotografia guanyadora en l’edició de 2012. Obra del Dr. Jordi Melé Olivé

Després de la jornada cultural se celebrarà un dinar entre els quatre col·legis de metges catalans i es realitzarà un passeig en trenet per gaudir de tota l’exposició floral.

Els premis que s’atorgaran

  • El Premi Tritó de Bronze s’atorga als guanyadors dels concursos de Dibuix i Pintura, Narrativa i Poesia. És obra d’Eusebi Arnau –escultor– i Lluís Masriera –joier–, grans artistes representatius del modernisme català.
  • El “Premi Antonio Muza” és una al·legoria a la figura de Hygea, filla d’ Escolapi, trobada en les excavacions dels Munts (Altafulla. Tarragona). Antonio Muza va viure al segle I. És el primer metge tarragoní del que es té notícia. El I CERTAMEN MÈDIC DE CINE AMATEUR “PREMI ANTONIO MUZA” es va efectuar a l’any 1971.
  • El Premi Esculapi de bronze, s’atorga als guanyadors del concurs de Fotografia.

La jornada cultural del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya se celebra anualment i de forma itinerant. La primera edició la va acollir Tarragona, i l’any passat es va celebrar a Lleida.

Més informació per qui vulgui assistir

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s