48H Open House BCN obre les portes del Col·legi i altres edificis de la ciutat

El 22 i 23 d’octubre se celebra a Barcelona el 48h Open House BCN, un festival d’arquitectura gratuït i dirigit als ciutadans que obrirà les portes de molts edificis de la ciutat, entre ells el del Col·legi.

160 construccions emblemàtiques estaran obertes durant aquest cap de setmana i s’ha establert una xarxa de guies voluntaris encarregats de fer els recorreguts organitzats en petits grups. També es podran trobar alguns dels arquitectes autors comentant les seves obres o intervencions. Alguns dels edificis requereixen reserva prèvia, ho podeu consultar en aquest llistat.

El Col·legi es podrà visitar de forma guiada el dissabte de 11 a 14h en grups de fins 20 persones i no cal fer reserva prèvia.

L’edifici actual del Col·legi es va construir el 1965 pels arquitectes Robert Terradas i Jordi Adroer. Els seus fills han estat discutint sobre la seva arquitectura en aquesta entrevista i al nostre web trobareu una mica de la seva història.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s