Tot el cor amb “La Marató de TV3”

logomarato_petit

 

Si hi ha un moviment solidari que engresca tot Catalunya aquest és La Marató de TV3. Activitats de tot tipus organitzades arreu del país que serveixen, a més de recaptar fons, per sensibilitzar la població respecte la malaltia a la que es dedica el programa. A més, La Marató de TV3 vol conscienciar els ciutadans de la importància que té la recerca científica per poder avançar en el camp de la Medicina i conèixer més a fons (o fins i tot curar) moltes de les malalties que ens envolten.

En aquesta edició 2014 La Marató de TV3 se centra en les malalties del cor, que ens poden afectar a tots en qualsevol moment de la nostra vida. De fet, a Catalunya una de cada quatre persones mor a causa d’una malaltia coronària i són la primera causa d’ingrés als hospitals.

El programa La Marató de TV3 s’ha convertit en tot un referent de la televisió autonòmica i estatal. Cada any el segueixen més de 3 milions de persones i s’aconsegueixen recaptar una mitjana de 7 milions d’euros. Des de 1992, el programa, que té una durada de 15 hores en directe, és la cita imprescindible de la solidaritat a Catalunya.

Des del COMB es vol donar suport a aquesta iniciativa, per això, l’Orquestra Ars Mèdica oferirà un concert benèfic el dia 14 de desembre a favor de La Marató de TV3 al Palau Maricel de Sitges.

Fes la teva aportació!

L’espot de La Marató de Tv3 2014

 

 

Deixa un comentari