Tot el cor amb “La Marató de TV3”

logomarato_petit

 

Si hi ha un moviment solidari que engresca tot Catalunya aquest és La Marató de TV3. Activitats de tot tipus organitzades arreu del país que serveixen, a més de recaptar fons, per sensibilitzar la població respecte la malaltia a la que es dedica el programa. A més, La Marató de TV3 vol conscienciar els ciutadans de la importància que té la recerca científica per poder avançar en el camp de la Medicina i conèixer més a fons (o fins i tot curar) moltes de les malalties que ens envolten.

En aquesta edició 2014 La Marató de TV3 se centra en les malalties del cor, que ens poden afectar a tots en qualsevol moment de la nostra vida. De fet, a Catalunya una de cada quatre persones mor a causa d’una malaltia coronària i són la primera causa d’ingrés als hospitals.

El programa La Marató de TV3 s’ha convertit en tot un referent de la televisió autonòmica i estatal. Cada any el segueixen més de 3 milions de persones i s’aconsegueixen recaptar una mitjana de 7 milions d’euros. Des de 1992, el programa, que té una durada de 15 hores en directe, és la cita imprescindible de la solidaritat a Catalunya.

Des del COMB es vol donar suport a aquesta iniciativa, per això, l’Orquestra Ars Mèdica oferirà un concert benèfic el dia 14 de desembre a favor de La Marató de TV3 al Palau Maricel de Sitges.

Fes la teva aportació!

L’espot de La Marató de Tv3 2014

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s