#salut20comb: Cuidem i tractem la nostra identitat digital

salut20 identitat digitalLa tercera jornada sobre salut 2.0 es va dedicar a la reputació a la xarxa. Sota el títol “La teva identitat digital, té bona salut?” diferents professionals de la salut, comunicació i dret van compartir les seves reflexions sobre la importància de construir i ser conscient de quina és la nostra imatge a la xarxa.

Tal i com es va dir a la jornada, els metges no treballen de metges, sinó que ho són les 24 hores del dia. Per això, a la xarxa tenen el repte afegit del tarannà de la seva professió i, sobretot, de la informació que tenen entre les mans.

A la jornada es va advertir també sobre la importància de cuidar i controlar la reputació a la xarxa, ja que de vegades es forma sense el coneixement d’un mateix, i pot anar creixent d’esquenes a l’interessat, tant pel seu favor o descrèdit. Per això, a la jornada es va recomanar practicaregosurfing”, buscar què es diu d’un mateix a Google i a d’altres cercadors.

Els blogs són una de les eines més influents per crear una identitat a la xarxa i per això es van presentar 10 experiències, entre blogs personals/professionals i d’entitats. Els autors i representants dels equips del blogs van explicar el seu treball i van conversar amb els assistents per resoldre els seus dubtes i incerteses, com el sacrifici que suposa mantenir un blog, les conseqüències positives que poden venir o la sensació de soledat a la xarxa.

Us deixem disponible tota la jornada i les fotos:

Deixa un comentari