Gestió emocional en temps de pandèmia: els paranys del pensament i l’autoregulació emocional

Us presentem dues càpsules més de Gestió emocional en temps de pandèmia. Com sabeu aquestes píndoles, que ha preparat Fundació Galatea, ofereixen eines i recursos que poden ajudar-vos a portar millor aquesta nova realitat professional i personal que ens ha portat la COVID-19.

En la càpsula titulada Els paranys del pensament, la doctora en Psicologia, Jenny Moix, ens parla de com els nostres pensaments ens proven dia rere dia posant-nos paranys, podríem comparar amb forats profunds i foscos. “Sóc inútil”, “No seré capaç de fer-ho”, “No em sortiré amb aquesta tasca”…Quan caiem en aquest tipus de pensaments, negatius i obscurs, tot es fa petit i deixem de veure l’amplitud de la vida. I el pitjor de tot: creiem que aquests pensaments són reals.

La següent càpsula ens parla de l’autoregulació emocional. En aquest cas, la psicòloga Ainhoa Videgain ens porta una sèrie d’estratègies per ajudar-nos a regular millor la manera en què reaccionem i ens mostrem. L’habilitat que tinguem per autoregular-nos modularà la nostra forma de pensar, sentir i actuar, i així repercutirà en la forma de relacionar-nos amb nosaltres mateixos i amb els nostre entorn.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s