Metges músics per la cooperació: arriba Mediconcert!

cap_mediconcert2017_blancoPer tercer any consecutiu…celebrem Mediconcert! Com ja sabeu, la finalitat d’aquest concert solidari és recollir fons en benefici de les Beques Bada, que promouen la formació de metges per a la cooperació en països en vies en desenvolupament.

Aquesta nit a les 21h podreu gaudir a la sala Luz de Gas de la música de les tres bandes finalistes: Panda, Urband i Cámara IV. Totes estan integrades per almenys un metge músic col·legiat amb nosaltres. L’any passat vam vendre més de 350 entrades i es van recollir 4.270€ per a les Beques Bada. Enguany esperem superar aquestes xifres i entre tots continuar promovent la formació en cooperació dels nostres metges i metgesses.

Si encara no tens la teva entrada, pots adquirir-la avui mateix a l’entrada del concert. Us hi esperem!

També us pot interessar:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s