Mediconcert 2016, l’èxit de la música i la cooperació

logo_MCMediconcert ha tornat a ser tot un èxit gràcies a vosaltres. En aquesta segona edició s’han venut més de 350 entrades i s’ha aconseguit destinar 4.270€ a les Beques Dr. José Luis Bada per ajudar metges i metgesses a formar-se en cooperació internacional. Les tres bandes que han format part de Mediconcert 2016 han estat Tuesday Blues Project, La Tribu i D-Bones, totes integrades per metges músics i amb un gran nivell artístic. De fet, van ser les tres bandes finalistes de les vuit que es van presentar al procés de selecció.

La nit de Mediconcert vam omplir la sala Luz de Gas, que de nou va ser l’escenari escollit per celebrar aquesta gran festa solidària. Nosaltres ja hem començat a preparar la tercera edició de Mediconcert, així que si sou metges músics i formeu part d’una banda de pop, rock, blues, folk, etc, aneu afinant les veus i els instruments perquè us esperem l’any vinent! A la resta, de nou gràcies per formar part d’aquesta iniciativa i fer-la possible.

 

Mediconcert 2016

2 thoughts on “Mediconcert 2016, l’èxit de la música i la cooperació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s