Mediconcert escalfa motors i busca metges-músics que hi vulguin participar

mediconcert2016

Quan la música sona tot és possible. El cor s’enlaira i el cos es mou seguint el ritme. L’experiència és meravellosa, tant pel que sent la música com per qui la interpreta. I encara més, quan un sap que el que està fent servirà per ajudar els altres.

El Col·legi està preparant la tercera edició de Mediconcert, un concert benèfic per a recollir fons en benefici de les Beques Bada. Aquests ajuts estan destinats a metges que volen dedicar-se a la cooperació internacional i necessiten formació.

mediconcertEn aquests moments estem buscant les bandes de música que hi actuaran. Si ets metge i formes part d’un grup et pots presentar al càsting per participar. Tens fins al 31 d’aquest mes per fer-ho. Consulta les bases i envia’ns una mostra de la vostra música. Un jurat especialitzat escollirà tres bandes.

Mediconcert se celebrarà l’1 de juny a la sala Luz de Gas i aviat es posaran a la venda les entrades per assistir com a públic i de fila zero.  L’any passat es van vendre més de 350 entrades  i es van poder destinar 4.270 € per les Beques Bada. Aquests diners més el que va aportar el Col·legi, han servit perquè 14 companys puguin fer doctorats, màsters i estades formatives sobre el terreny.

De fet, des que es van crear les beques l’any 1993, s’han destinat prop de 910.000 €  i més de 320 metges han pogut especialitzar-se en medicina internacional i realitzar estades formatives a l’estranger, com per exemple, la doctora Núria Serre, que enguany farà un intercanvi a la Western University de Londres dins del seu màster de Salut Pública, i que ens va explicar recentment la seva experiència, o el doctor Oriol Mitjà, reconegut internacionalment per la seva lluita contra el pian i que va rebre la beca el 2009.

Així que si tens un grup de música i vols formar part d’aquesta història, volem comptar amb tu i amb la teva música!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s