Les Beques Dr. Bada ajudaran 14 metges a formar-se en cooperació

pian-blog

 

L’Àrea de Cooperació del Col·legi ha donat a conèixer els guanyadors de la 23a edició de les Beques “Dr. José Luis Bada”, que permetran que 14 metges i metgesses puguin formar-se en matèria de cooperació internacional. El llistat de les persones becades és aquest:

 

 

 

 

tabla

Enguany la dotació econòmica de les beques ha estat de 29.000€, dels quals 4.270€ són fruit de la recaptació aconseguida al Mediconcert 2016, celebrat el passat mes de maig a la sala Luz de Gas. Aquest concert solidari es va impulsar fa dos anys amb l’objectiu de recollir fons per les Beques Bada i continuar promovent la formació en cooperació internacional. De fet, des que es van crear les beques l’any 1993, s’han destinat prop de 910.000€ i més de 320 metges han pogut especialitzar-se en aquesta matèria i realitzar estades formatives sobre el terreny. Alguns d’ells ens han explicat com la beca els ha ajudat a impulsar la seva trajectòria professional en l’àmbit de la cooperació en l’espai “Experiències dels cooperants”.

Jornada de Cooperació, amb la Dra. Caterina Guinovart i el Dr. Oriol Mitjà

Les Beques Bada es lliuraran el pròxim 1 de desembre a les 18.30h a la sala d’actes del Col·legi en el marc de la Jornada de Cooperació, dedicada a les malalties erradicables. Es parlarà de dos casos concrets, el de la malària i el del pian. Per això, comptarem amb la Dra. Caterina Guinovart, metgessa investigadora i coordinadora de la col·laboració PATH-ISGlobal, i del Dr. Oriol Mitjà, metge investigador d’ISGlobal que treballa per eradicar el pian a Papua Nova Guinea i que va aconseguir la Beca Bada l’any 2009.

 

2 thoughts on “Les Beques Dr. Bada ajudaran 14 metges a formar-se en cooperació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s