T’agrada gaudir de la bona música en directe? T’esperem a Mediconcert

El pròxim 19 de maig tens una cita a la Sala Luz de Gas. Celebrarem la segona edició de Mediconcert, metges músics per la cooperació. Actuaran La Tribu, els D Bones i els Tuesday Blues Project. Tres bandes de blues, rock i rock & Roll compostes per metges i amics.

Potser coneixes algun dels seus membres. Són metges de l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau, de la Fundació Puigvert… Professionals de la medicina legal, neurocirurgia, cirurgia ortopèdica i traumatològica, hematòlegs…

Tots ells actuaran de forma desinteressada per recollir fons per a les Beques Bada. Aquestes beques ajuden a la formació de metges en cooperació en països en vies de desenvolupament. Donen un suport econòmic a aquells metges que volen instruir-se en el camp de la cooperació internacional o bé fer estades formatives en centres estatals o d’àmbit internacional.

Compra aquí la teva entrada (10 €) o fes una aportació a la fila 0.

L’any passat va ser tot un èxit. Més de 300 persones van gaudir de més de tres hores de música en directe. En la primera edició van participar les bandes The Stonewoods, Jonibegut i GetBack!

Gràcies als fons recaptats es van becar 14 metges per realitzar estudis al Màster de Salut Internacional i Cooperació de la UAB, al Màster en Investigació Clínica en Salut Internacional de la UB i per estudiar Tropical Medicine and Hygiene a la Universitat de Glasgow. I a més també van fer possibles estades formatives al Brasil, a la Fundació de Medicina Tropical “Doutor Heitor Vieira Dourado” i amb el grup Sembrando Salud; a Angola, a l’Hospital Nossa Senhora Da Paz; a Tanzània, a l’Hospital Mnazi Mmoja; i a Londres, al Department of Paediatric Infectious Diseases of St. Mary’s Hospital.

Fem que aquest any torni a ser possible!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s