Les Beques “Dr. Bada” 2015 ja tenen noms i cognoms

Les Beques “Dr. Bada” es lliuraran en el marc de la Taula Rodona de Cooperació: Diagnosi de la crisi de refugiats: Quin tractament cal aplicar? el proper 19 de novembre a les 19h al COMB

La Secció de Metges Cooperadors del COMB ha donat a conèixer el nom dels 14 metges i metgesses que gaudiran d’una Beca Dr. José Luis Bada per formar-se en cooperació internacional. En aquesta taula podeu veure els seus noms i els estudis pels quals han demanat la Beca “Dr.Bada”:

151110-bada_taula

En aquesta 22ena edició s’han rebut 22 sol·licituds i s’han repartit 28.632€ entre els 14 becats, que rebran l’acreditació el proper 19 de novembre a les 19h al COMB. Abans del lliurament de les Beques “Dr. Bada” 2015 es celebrarà una taula rodona on s’analitzarà l’estat de la crisi de refugiats sirians i es plantejarà el tractament que cal aplicar. Hi participaran Carles Solà, periodista de TV3; Dra. Marta Trayner, especialitzada en ajut humanitari i membre de Creu Roja; i Àngel Miret, coordinador del Comitè per l’Acollida de les Persones Refugiades de la Generalitat de Catalunya. A més, el Dr. Jordi Serrano, consultor de l’OMS, presentarà el projecte Refugeespeaker.org, que ofereix als refugiats la possibilitat d’utilitzar l’app Universal Doctor Speaker per poder comunicar-se amb el personal sanitari.

Beques Dr. José Luis Bada, fomentant la cooperació

drbada

 

Les Beques “Dr. Bada” es van crear l’any 1993 amb l’objectiu de promoure entre els metges la formació en cooperació. La beca consisteix en un ajut econòmic per cursar estudis de postgrau en matèria de cooperació internacional o bé per realitzar estades formatives relacionades amb aquest àmbit. Des de l’any 93 fins aquesta 22ena edició s’han concedit beques per un total superior als 350.000€.

Si us interessa l’àmbit de la cooperació, podeu formar part de la Secció enviant un correu electrònic amb les vostres dades a col.metges[arrova]comb.cat. És totalment gratuït i estareu informats de totes les activitats que es realitzen en temes de cooperació així com de la convocatòria de les Beques “Dr. Bada” 2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s