Siguis #gentactiva, fes esport i guanya premis

Participa en els reptes i les activitats del Dia Mundial de l’Activitat Física

El 6 d’abril va ser el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF). A Catalunya el vam celebrar amb activitats per tot el territori i una macro jornada lúdica i esportiva a la Seu d’Urgell, on es van mobilitzar més de 1.300 persones.

Les activitats, però, no s’han acabat aquí. A la xarxa, l’activitat encara continua amb l’etiqueta #gentactiva. A més, el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) de la Generalitat, que organitza el DMAF, ens proposa participar en diferents reptes durant tot aquest mes. Els jocs consisteixen a acumular activitat física per guanyar premis.

  • Repte #GentActiva Wefitter i Garmin: Hi pots participar fins al 25 d’abril. Descarrega’t l’app de fitnes wefitter i fes 30 minuts d’activitat física al dia. Aconseguiràs punts i entraràs en un sorteig de premis i descomptes exclusius. D’altra banda, Garmin també ha organitzat un altre joc. Uneix-te a una de les Wellness City que promouen la vida activa dels seus ciutadans. Entre tots els usuaris registrats a la ciutat i que superin el repte individual d’acumular 10 hores d’activitat física, se sortejarà una càmera esportiva GoPro.
  • Repte Can Caralleu: Si ets client d’aquest club et desafien a acumular 5.000 calories fent esport, i entrar en el sorteig de regals. El joc acaba el 26 d’abril.

Medijocs: Fes esport amb el Col·legi

El Col·legi també vol promocionar l’activitat física entre el col·lectiu i organitza diferents activitats esportives durant tot l’any sota el paraigua de Medijocs.

Si t’agrada gaudir d’una bona passejada per la natura estàs convidat a la caminada popular el proper 13 de maig. Seran 16 quilòmetres en una ruta circular. La sortida serà al Col·legi fins a arribar al Centre Cívic de Vallvidrera, on hi haurà un dinar i començarà la tornada per la carretera de les Aigües.

Més endavant, l’1 d’octubre, el Col·legi amb altres institucions i entitats organitza la XVIII Caminada popular del dia mundial del cor a Vic. El grup anirà des de la Plaça Major de Vic fins a l’Ajuntament de Malla. Seran 4,2 quilòmetres de ruta saludable que acabaran en un esmorzar popular.

I si t’agrada la raqueta, encara ets a temps d’inscriure’t al torneig de pàdel del 6 de maig a Pàdel Augusta. El termini d’inscripcions estarà obert fins al 28 d’abril. Es jugarà en categoria de parelles mixtes i es demana que un dels membres de cada equip sigui metge.

L’OMS recomana acumular 30 minuts d’activitat física moderada cada dia. És un petit gest amb molts beneficis que no només ens farà sentir millor físicament, sinó que també ens farà estar més optimistes. Gaudim dels beneficis de l’activitat física. Siguem Gent Activa. Gent Feliç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s