Aprofita els descomptes en serveis d’atenció social

pps-avantatges-atencio-socialSi ets metge col·legiat al COMB, amb el teu carnet pots gaudir d’avantatges i descomptes en botigues, espectacles, activitats esportives, vehicles, hotels, formació, productes infantils… Però a més, també tens preus especials en serveis d’atenció social i sociosanitaris.

El Programa de Protecció Social del COMB vol ajudar als metges que es troben en circumstàncies complicades o en moments de fragilitat. I per això, a més de tots els ajuts socials i econòmics que ofereix, treballa per aconseguir col·laboracions amb empreses subministradores de serveis socials per a assegurar als metges i les seves famílies els millors serveis i productes en les millor condicions possibles.

Pots consultar aquí els avantatges i descomptes d’atenció social. Si els necessites, posa’t en contacte amb el Programa d’Atenció Social. Els seus professionals especialitzats t’assessoraran de forma personalitzada i confidencial sobre quines són les opcions més adients a la teva situació i la de la teva família.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s