“La meva salut” ja està a les mans de tots els pacients

logo_lamevasalutEls ciutadans majors d’edat que ho desitgen ja poden accedir a les seves dades de salut a través de l’eina online “Cat@Salut La meva salut” que ha posat en marxa CatSalut. El projecte, que va començar la seva prova pilot fa gairebé un any, ja està a disposició de tota la població des del mes de juliol.

Per accedir a “Cat@Salut La meva salut”, els ciutadans s’han d’adreçar personalment al seu Centre d’Atenció Primària (CAP) i demanar el codi i PIN per donar-se d’alta del servei, al qual s’accedeix amb usuari i contrasenya o certificat digital.

Allà trobaran les dades més rellevants referents a la seva salut (com ara diagnòstics, informes clínics o resultats de proves i exploracions). A més, podran accedir també a altres serveis com el pla de medicació vigent, el document de voluntats anticipades o la sol·licitud del dia i hora de visita i el canvi de professional per a les àrees bàsiques de salut que gestiona l’Institut Català de la Salut (ICS) o el Consorci Sanitari de Terrassa.

Aquest projecte encara està en construcció i es preveu incorporar-hi altres serveis, com una agenda personalitzada, la possibilitat de declarar-se donant d’òrgans o informació sobre les intervencions quirúrgiques garantides.

L’accés a les dades de la història clínica és un gran pas per què els pacients puguin adquirir un rol més actiu i responsable sobre la seva salut.

Amb més informació, més capacitat de decisió.

One thought on ““La meva salut” ja està a les mans de tots els pacients

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s