Mou-te! Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015

setmanamobilitatDeixar la moto o el cotxe aparcat, i agafar l’autobús, la bicicleta o fer un bon passeig. Aquest és l’objectiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra de l’11 al 18 d’octubre a tot Catalunya sota el lema europeu “Tria. Canvia. Combina”.

El COMB s’ha adherit un any més a aquesta iniciativa que proposa apropar-nos a noves formes de mobilitat més sostenible, segura i saludable.

Escollir el transport públic col·lectiu per anar a la feina, caminar o moure’s en bicicleta en comptes d’agafar el cotxe és una bona forma de protegir i millorar la salut. Funciona com una roda: canviant la forma en que ens desplacem augmentem els nostres nivells d’activitat física. Al mateix temps, l’ús del transport públic (en detriment del cotxe o moto particular) ajuda a baixar els nivells de contaminació de les ciutats i contribueix a millorar la qualitat de l’aire que respirem.

La Setmana de la Mobilitat ofereix un ampli calendari d’activitats i un concurs d’Instagram “Apunta’t al Clic Mob” que consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible amb l’etiqueta #mobilitat2015.

Us animem a compartir amb els vostres pacients aquesta iniciativa. Lluitem contra el sedentarisme i la inactivitat física.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s