Els metges, peces clau de La Marató de TV3

La Marató de TV3 és un dels esdeveniments solidaris amb més ressò de Catalunya. Al llarg dels més de 20 anys de recorregut, La Marató s’ha convertit en un motor de la recerca biomèdica d’excel·lència i en una eina indiscutible de sensibilització i mobilització ciutadana. De fet, cada any participen de forma desinteressada milers de persones, empreses, institucions i entitats, com ara el COMB.

Els professionals de la salut són un dels col·lectius amb un paper fonamental en la preparació de La Marató: ells s’encarreguen de divulgar i sensibilitzar als escolars catalans de la malaltia sobre la que cada any versa La Marató. Per aquesta edició, prop de 300 metges explicaran a més de 200.000 joves en què consisteixen la diabetis i l’obesitat.

El Col·legi acull com cada any la sessió formativa prèvia a l’inici de la campanya, on els participants (metges i estudiants de medicina de l’últim curs) reben la documentació necessària per preparar les xerrades. Enguany ha intervingut el Dr. Manel Puig, cap del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i director científic de la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol. A més d’explicar els eixos bàsics de les dues malalties, el Dr. Puig ha presentat el vídeo divulgatiu que servirà com a suport de les sessions i que estarà online a partir del 19 d’octubre.

IMG_5709
Sessió informativa a la Sala d’Actes del COMB

Si voleu formar part de la 24 edició de La Marató de TV3, podeu informar-vos aquí.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s