Sant Cosme i Sant Damià, el reconeixement als professionals sanitaris d’Osona

La festivitat de Sant Cosme i Sant Damià és el marc escollit per la Delegació d’Osona del COMB per reconèixer la tasca dels professionals sanitaris de la comarca. La Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic ha acollit de nou l’acte més destacat de la celebració: el lliurament dels Premis Sanitat Osona, que arriben a la XXXIIIena edició.

L’entrega de guardons va tindre lloc el passat 2 d’octubre i també es van lliurar la Beca d’Investigació d’Osona i el Premi FORES-Beca Consultori Bayés en Ciències de la Salut. Podeu consultar el llistat de guanyadors en aquest document:

El Dr. Miquel Bruguera va ser el conferenciant convidat i va explicar de forma molt amena el projecte de la Galeria de Metges Catalans, impulsada pel COMB i que actualment compta amb un registre de més de 500 fitxes de metges, elaborades per un equip de 90 col·laboradors.

Al final del sopar el president de la Junta Comarcal d’Osona, el Dr. Francesc Xavier Clos, va donar a conèixer els guanyadors del concurs de fotografia, dibuix i pintura i del tradicional partit de futbol entre els equips de Sant Cosme i Sant Damià.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s