Les Nacions Unides busquen professionals sanitaris per treballar com a funcionaris o directius

Missió de Contractació de les Nacions Unides a Barcelona

ANUE

Les Nacions Unides, a través de l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE), cerquen personal de l’àmbit sanitari (metges, infermeres i llevadores) que puguin estar interessats en treballar en el Sistema de Nacions Unides com a funcionaris o tècnics d’alt nivell i directius.

Els llocs professionals requerits de nivell P-3, P-4, P-5 (nivell alt) i D-1 (directius). El perfil de contractació requereix experiència laboral i professional de 3 a 15 anys amb titulació universitària i domini de l’anglès.

La Missió de Contractació de Nacions Unides, encarregada de la identificació de candidats, i, si s’escau, el seu reclutament i contractació, es presentarà en la seva segona trobada a Catalunya organitzada per ANUE conjuntament amb el Ministeri d’Afers Exteriors i el Col·legi Oficial de Metges de Metges de Barcelona, que hi participa per primer cop.  La presentació se celebrarà el proper 5 d’abril, de 11h a 13’30h, a la sala d’actes del COMB, Passeig de la Bonanova 47, Barcelona.

L’acte es desenvoluparà en català, castellà i anglès, i hi intervindran representants de United Nations Office for the Coordination of Humanitarian Affairs (OCHA), United Nations Developed  Programme (PNUD) , UNICEF i United Nations Population Fund (FNUAP).

L’ordre del dia serà

11 h. – Benvinguda a càrrec de les entitats organitzadores.

11,15 h.- Presentació dels Objectius de la Missió de Reclutament i Contractació de Nacions Unides.

13,30 h. – Cloenda

ACTUALITZACIÓ:  Pots fer la inscripció  aquí

ACTUALITZACIÓ (05/02/2011) Informació ampliada: “Treballar com a funcionari a les Nacions Unides”

3 thoughts on “Les Nacions Unides busquen professionals sanitaris per treballar com a funcionaris o directius

  1. natividad berbel sanchez

    hola, yo por motivos laborales no pude asistir a esta sesión. Me interesa el tema y me gustaria recibir informacion. muchas gracias

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s