Avantatges i descomptes per gaudir de l’estiu!

estiu_blog

Saps que amb el teu carnet col·legial tens una gran varietat d’avantatges i descomptes? Aprofita’ls per fer plans en família, en parella o amb els amics i esprémer al màxim l’estiu! Nosaltres et proposem aquests:

Espectacles

Si t’agrada la música clàssica, tens l’oportunitat de gaudir dels Concerts Clàssics que organitza l’Associació Cultural Pau Casals de Girona a les esglésies de Sant Martí d’Empúries i Sant Pere de l’Escala. Durant el mes d’agost tens una àmplia i variada programació, amb els millors concertistes de l’escena clàssica. A més, pots aconseguir les teves entrades a preu reduït.

La mateixa Associació també s’encarrega del Festival Internacional de Música de S’Agaró, a l’església de S’Agaró a Platja d’Aro. Amb el carnet col·legial pots obtenir un 25% de descompte sobre el preu del concert i la possibilitat de sopar a l’Hotel S’Agaró amb preu reduït, si assisteixes al Festival.

Visites culturals

Santa Maria del Pi és una de les basíliques gòtiques més emblemàtiques de Barcelona. Si t’agrada la història i la història de l’art, has d’aprofitar l’oportunitat de fer una visita guiada per la basílica, pujar al campanar o conèixer els espais museístics. Encara a la ciutat comtal, també tens l’opció de visitar la col·lecció d’art contemporani de Josep Suñol al Museu Fundació Suñol, on trobaràs més de 1200 obres d’art.

Si viatges una mica cap al sud, pots fer diverses parades: al Parc Samà de Cambrils, un jardí històric declarat d’interès cultural; a la Catedral de Santa Maria de Tarragona, la més gran de Catalunya; i a la Fundació Pau Casals, al Vendrell, on es manté viu el llegat de Pau Casals, com a músic i com a defensor de la pau i els drets humans.

Compres

Si necessites renovar l’armari, no dubtis en apropar-te a La Roca Village amb el teu carnet del Col·legi. Al punt d’informació del centre comercial podràs recollir els cupons de descompte amb avantatges addicionals en totes les botigues. Si el que vols és fer un canvi d’ulleres, passa per Optichic, Optica Balmes i Armand Optics i aprofita els descomptes que tenen per a tu i per als teus.

Esports

 L’estiu és un bon moment per fer una mica d’esport i sortir de la rutina. Si t’agraden els esports de mar i platja, visita l’Escola de Navegació del Reial Club Nàutic de Barcelona i l’Escola de Busseig Vanas Dive. Si el teu entorn ideal és la natura, pots aprofitar les ofertes del Centre Excursionista de Catalunya; i si t’agrada anar sobre rodes, t’esperen a l’Escola de Patinatge en línia de Barcelona.

Ens llegim a la tornada!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s