Les Juntes comarcals premien els metges del territori

beques

La investigació i la formació és cabdal per al desenvolupament de qualsevol carrera, però en medicina té una importància especial. El Col·legi fa una aposta per la formació en cooperació amb les Beques Bada. Però no es queda només aquí. Les Juntes Comarcals fa anys que ofereixen beques i premis als metges que viuen i/o treballen a les comarques de Barcelona.

Són reconeixements merescuts a metges joves que fan recerca, a professionals amb una gran trajectòria humanista, que desenvolupen una feina que repercuteix i millora l’atenció a la seva comarca.

Cada convocatòria té unes bases específiques. Consulta-les, si t’hi vols presentar:

Junta comarcal de l’Anoia: (fins al 31 de juliol)

  • Beca Nit de la Professió 2017: Dona suport a un treball o projecte de recerca i/o innovació en l’àmbit de les ciències de la salut desenvolupat a la comarca de l’Anoia

Junta comarcal d’Osona: (fins al 15 de setembre)

  • XXXVa edició Premis Sanitat Osona 2017: Estan convocats tres premis: al millor treball inèdit en l’àmbit de les ciències de la salut, al millor treball publicat en l’àmbit de la salut durant l’any 2016 en una revista nacional o estrangera, i a un treball de recerca sobre el càncer (inèdit o publicat)
  • Concurs de fotografia: El tema del concurs és “Medicina i salut” i la fotografia haurà de tenir per objecte qualsevol motiu vinculat amb la medicina i/o la salut

Junta comarcal del Bages: (fins al 29 de setembre)

  • XV Beca Bages al Metge Jove: La beca premia el millor treball, estudi o projecte valorant la seva aplicabilitat dins del sistema sanitari català. Podran optar-hi tots els llicenciats en medicina que exerceixin a la comarca del Bages i que siguin menors de 30 anys.
  • XXI Premi del Bages de Ciències Mèdiques 2017: Premi al millor treball inèdit de recerca sanitària
  • Premi Metge Bagenc 2017: És un premi de reconeixement a un professional que s’hagi esforçat en el desenvolupament i exercici de la professió, esdevenint un referent per als professionals i un metge valorat pels pacients. Es poden presentar candidatures, que seran votades per Metges del Bages.

Junta comarcal del Vallès Occidental: (fins al 20 d’octubre)

  • Premis Dr. Joan Costa i Roma: Es premien treballs clínics, epidemiològics i/o de recerca, ja publicats o acceptats per ser publicats en revistes científiques en el termini dels dos darrers anys, i que estiguin realitzats, totalment o en la seva part més fonamental, dins l’àmbit de l’Atenció Hospitalària.

Junta comarcal del Baix Llobregat: (fins al 20 d’octubre)

  • Premis Sanitat Baix Llobregat:  Es premien els millors treballs i les millors comunicacions d’atenció primària i d’atenció hospitalària de professionals de la comarca.

Junta comarcal del Berguedà: (fins al 20 d’octubre)

  • Premi Dr. Pau Florejachs i Viladomiu: Es premia el millor treball de recerca realitzat durant els darrers dos anys a la comarca del Berguedà, en el camp de les ciències de la salut

Junta comarcal de l’Alt Penedès (fins al 20 d’octubre)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s