‘Coaching’ per a professionals de la salut, aprenent habilitats comunicatives i lideratge

Els professionals sanitaris no treballen sols. Cada dia tracten amb molts pacients i la col·laboració en grups interdisciplinaris és constant. Per això, a banda dels seus coneixements acadèmics, saber comunicar és necessari per fer una bona praxi i per treballar en equip.

El Centre d’Estudis Col·legials i la Universitat Blanquerna Ramón Llull organitzen el Máster en liderazgo personal y técnicas de coaching para las profesiones sanitarias” per formar els professionals en habilitats comunicatives a través de les tècniques del coaching.

El màster, de 60 Crèdits Universitaris ECTS (European Credit Transfer System), té per objectiu ensenyar els professionals a desenvolupar aquestes habilitats per saber tractar amb els pacients, així com per millorar el treball multidisciplinari i desenvolupar tècniques de lideratge i de gestió d’equips.

El màster començarà l’octubre del 2017 i tindrà una durada de dos anys. Durant la primera part s’assoliran els coneixements teòrics per poder treballar, més endavant, sobre projectes reals dels alumnes.

Hem parlat amb Hermínia Gomà, psicòloga i codirectora docent del màster, perquè ens expliqui en què consisteix el màster, la metodologia de treball i els coneixements que s’hi assoleixen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s