Viu l’estiu!

flotadorL’agost ja ha arribat! Agafa el teu carnet col·legial i aprofita’t de tots els avantatges i descomptes! Oci, cultura, benestar, espectacles, formació, esports,…un gran ventall d’activitats pensades per què tu i els teus gaudiu al màxim de l’estiu. Et proposem una sèrie de plans que no podràs rebutjar.

Parcs aquàtics, diversió assegurada!

Si vols passar un dia ben divertit amb els petits de casa o amb la colla d’amics, no dubtis en aprofitar el descompte que tens als parcs aquàtics Aquadiver i Waterworld de Platja d’Aro i Lloret de Mar, respectivament. Hi trobaràs piscines d’onades, rius ràpids, pistes toves, kamikazes i tobogans, així com tots els serveis perquè la vostra estada sigui perfecta.

Nits sota els estels

Les Terres de l’Ebre són un dels millors enclavaments de Catalunya per submergir-se en la natura. La millor opció per conèixer de ben a prop el firmament és l’experiència Estels a l’Ebre. De la ma d’Enric Trullols, doctor en astrofísica, podràs conèixer l’Observatori de l’Ebre i fer una observació astronòmica mentre gaudeixes d’un sopar molt especial elaborat amb els productes més representatius de la zona. A Barcelona també pots tenir la teva nit sota els estels gràcies als Sopars a l’Observatori Fabra, que combinen divulgació científica amb una proposta gastronòmica molt interessant. De dimarts a diumenge teniu l’oportunitat de viure una nit diferent en un dels llocs més especials de la ciutat.

Música per als teus sentits

L’Associació Cultural Pau Casals de Girona organitza cada any el Festival Internacional de Música de S’Agaró on participen els millors intèrprets del moment. Amb el teu carnet pots aconseguir entrades a un preu reduït i gaudir de la música clàssica en un entorn com l’església de S’Agaró a Platja d’Aro. La mateixa associació també és l’encarregada dels Concerts Clàssics a l’església de Sant Martí d’Empúries i l’església de Sant Pere de l’Escala. Per aquest cicle també tens preus especials.

Com veus, el carnet col·legial et porta a viure experiències diferents més enllà de Barcelona. Aprofita-les i viu l’estiu! Ens tornem a llegir al setembre!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s