Concursos Artístics per a Metges 2016: Creativitat al poder!

concursos-artisticsT’apassiona la fotografia? Gaudeixes pintant i dibuixant? Tens ànima d’escriptor o poeta? Explota la teva faceta creativa i participa en els Concursos Artístics per a Metges 2016! Enguany el termini per lliurar els treballs acaba el dia 20 d’abril i es donaran a conèixer els guanyadors d’aquesta 16ena edició durant la VI Jornada Cultural del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, que se celebrarà el proper 18 de maig a Lleida.

Recordeu que podeu participar tots els metges col·legiats catalans i les vostres parelles. La inscripció és gratuïta i les disciplines a les que us podeu presentar són:

Cinema amateur: Premi Antonio Muza

Per aquesta categoria, heu de presentar una sola pel·lícula tipus video-clip. El tema és lliure i l’únic requisit és que la durada del film sigui la de la cançó de la banda que heu escollit. Heu de lliurar el material en un DVD on s’indiqui el títol del treball i el vostre nom. El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona és l’encarregat d’organitzar aquest premi, que porta el nom del primer metge tarragoní.

Dibuix i pintura: Premi Tritó de Bronze

Si voleu participar en aquesta disciplina, podeu presentar fins a dues obres que tinguin una mida màxima de 73x60cm. Junt amb les obres, heu d’afegir una plica on consti el títol, el nom de l’autor, el número de col·legiat, l’adreça, el correu electrònic i el telèfon. A l’exterior del sobre i al dors de l’obra s’ha d’indicar el títol i un número de telèfon. Totes les obres s’han de lliurar al Departament de Congressos del Col·legi de Metges de Barcelona. En cas que sigueu d’altres províncies, podeu lliurar els treballs al vostre col·legi i des d’allí el faran arribar al CoMB.

Fotografia: Premi Esculapi de bronze

En el cas del concurs de fotografia digital, podeu presentar fins a dos treballs inèdits en color o blanc i negre que no poden estar manipulats. El tema és lliure i les fotografies han de presentar-se en format “jpeg”. El Col·legi Oficial de Metges de Girona és el que s’encarrega d’aquesta categoria, així que heu d’enviar les vostres fotografies al correu electrònic comg[at]comg.cat indicant les vostres dades personals. A més, heu de preparar un petit text on expliqueu com heu fet la foto, per què la vau fer, el lloc, la data i l’òptica que heu fet servir.

Narrativa breu: Premi Tritó de bronze

Si us agraden més les lletres, podeu optar per la narrativa breu. La temàtica és lliure, tot i que el relat ha de tenir un màxim de tres fulls DIN A4 mecanografiats a doble espai i per una sola cara. Podeu presentar fins a dos treballs inèdits en format word per correu electrònic a l’adreça congres[at]comb.cat, que correspon al Departament de Congressos del CoMB.

Poesia: Premi Tritó de bronze

Pel que fa a la poesia, tant la temàtica com la mètrica són lliures. L’obra ha de tenir un mínim de 14 versos i un màxim de 75 i cada participant pot presentar fins a dos. En aquest cas, el Col·legi de Metges de Lleida és l’encarregat de recopilar totes les poesies. Així, heu d’enviar el vostre treball a l’adreça secredir[at]comll.cat.

Podeu consultar les bases de cada categoria aquí. I si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb el vostre col·legi. Esperem amb moltes ganes les vostres obres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s