Vacances de Setmana Santa a Barcelona? Quatre plans irresistibles

bcn-lisaArriba la primavera i amb ella les vacances de Setmana Santa. Si heu decidit passar aquests dies a Barcelona, aprofiteu els avantatges i descomptes que us ofereix el vostre carnet col·legial. Trobareu activitats per fer en parella, amb amics o amb els petits de casa. Nosaltres us proposem quatre plans als que no podreu dir que no!

Una mica de ciència? Visiteu el Sincrotró ALBA

Si sou amants de la ciència i la tecnologia, no deixeu passar l’oportunitat de visitar el Sincrotró ALBA. Aquest complex d’acceleradors d’electrons, situat a Cerdanyola del Vallès, és únic: no existeix altra font de llum de sincrotró a l’Estat espanyol. Compta amb set línies d’experimentació que permeten fer recerca sobre física, química,

medicina i ciències ambientals, entre d’altres. Si voleu fer una visita guiada per les instal·lacions, heu d’enviar un correu electrònic a visitas@cells.es.

 

Una de CCCB!

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) és un dels espais més trencadors de la ciutat. Organitza i produeix tot tipus de festivals, cicles de cinema, concerts, conferències i exposicions, tot fomentant les noves tecnologies i els nous llenguatges artístics. L’exposició que podeu visitar durant aquests dies és “+ Humans. El futur de la nostra espècie”, una reflexió al voltant dels camins que s’obren per l’espècie humana en un món tecnològic en constant canvi.

Un àpat diferent:  el Sopar dels Sentits

Un joc gastronòmic que no podreu oblidar: el Sopar dels Sentits. La Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya us ofereix viure una experiència sorprenent a través d’un menú que combina música, llum, colors, textures i sabors. La cita té lloc tots els dissabtes de mes i fins el 31 de març teniu un 20% de descompte. Aprofiteu aquest viatge sensorial!

I què fem amb els petits?

Si voleu gaudir d’una estona molt divertida amb els més petits de casa, heu d’anar al Bosc Urbà! Situat al parc del Fòrum, el Barcelona Bosc Urbà és un espai d’aventura a l’aire lliure on trobareu tirolines, lianes, salts de pont, plataformes, xarxes,…fins a 50 tipus d’atraccions per tots els gustos i tots els nivells. Passareu una jornada emocionant i us quedareu amb ganes de repetir!

Ara només queda que gaudiu de les vacances i recarregueu forces per la tornada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s