Metges bons, bons metges

Compromís, integritat, honestedat, altruisme, humanisme. Són alguns dels valors que caracteritzen els nostres metges i metgesses i que es distingeixen any rere any a través dels Premis a l’Excel·lència Professional. En aquesta edició dels Premis, celebrada el passat 23 de novembre, s’ha reconegut la feina ben feta de 50 professionals i 4 equips assistencials de diferents àmbits.

Un dels trets característics dels premis és que són els mateixos companys de professió els que proposen els candidats. És el reconeixement que els propis metges i metgesses fan “a qui veuen i senten com a referents de tot allò tangible i intangible que té la nostra professió”, en paraules del president del COMB, Dr. Jaume Padrós.

A més, aquesta edició dels Premis a l’Excel·lència Professional s’ha dedicat al Dr. Rossend Carrasco i Formiguera, tot un referent internacional en l’estudi de la diabetis i tot un exemple de compromís i entrega a la Medicina, tal com va explicar el Dr. Ramón Gomis. D’altra banda, el Dr. Daniel Figuerola, va ressaltar la vessant humanista i humana de la Medicina i dels metges, peça clau per aconseguir una veritable empatia amb els pacients, especialment amb els crònics.

El Dr. Figuerola va recórrer a Hipòcrates per recordar a tots quin és el veritable fonament de la Medicina i el motor que mou a tots aquells que la practiquen: “El fonament de l’amor a l’art (mèdic) està en l’amor a l’home”.

Enhorabona als premiats i gràcies a tots per la vostra feina!

 

premis

 

Llistat de metges guardonats en l’edició 2015

Fotografies de l’esdeveniment

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s