Barcelona, amor d’estiu

estiuJa heu tornat de vacances i passeu l’agost a Barcelona? Esteu a punt de començar les vacances d’estiu i heu decidit quedar-vos a la ciutat? Heu fet una molt bona elecció! A més de gaudir de la platja i la muntanya, la ciutat us ofereix un gran ventall d’activitats de tot tipus i per tots els gustos. A més, recordeu que amb el vostre carnet col·legial teniu avantatges i descomptes per museus, espectacles, restaurants, teatres, hotels,… No desaprofiteu l’oportunitat i deixeu-vos enamorar per Barcelona!

Què us sembla sopar sota les estrelles?

 No hi ha res més romàntic que sopar a l’aire lliure sota un cel ple d’estrelles. I ara ho teniu més fàcil que mai: només heu de reservar el vostre Sopar amb Estrelles a l’Observatori Fabra. Sens dubte és un dels millors miradors de la ciutat, on a més d’una proposta gastronòmica molt interessant, també tindreu una dosis de divulgació científica i podreu observar els estels amb el telescopi, un dels més antics d’Europa.

I una passejada pels museus de la ciutat?

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) sempre acull exposicions trencadores i sorprenents, com la que trobareu aquest estiu: Pis Pilot, una reflexió particular sobre l’habitatge i la seva relació amb l’espai públic. Altra opció és visitar el Museu Europeu d’Art Modern, un dels referents de l’art figuratiu dels segles XX i XXI. A més de les exposicions també us ofereix concerts de blues i música clàssica.

Un dia d’excursió!

Si us ve de gust gaudir de la natura, no dubteu en visitar el parc natural de Montserrat. A més, també teniu l’opció de visitar l’Abadia, degustar els licors típics del lloc, visitar el Museu i el santuari, així com realitzar diverses activitat de lleure. Si sou seguidors de Gaudí, no us podeu perdre la Colònia Güell. A tan sols 20 minuts de la ciutat, trobareu una de les obres més representatives de l’arquitecte català i Patrimoni Mundial de la Humanitat: la Cripta Gaudí.

Per passar un dia en família amb els vostres petits

La millor opció per passar el dia amb els nens és el Barcelona Bosc Urbà, el parc d’aventura integrat en la ciutat. Trobareu lianes, tirolines, ponts, xarxes, plataformes,…més de 50 atraccions organitzades per circuits i nivells. Emocions fortes i diversió assegurades!

Amb el carnet col·legial podeu gaudir d’aquestes i moltes més activitats a Barcelona, així que no el deixeu a casa! Nosaltres ens l’emportarem perquè també marxem de vacances! Esperem que ho passeu molt bé amb els vostres i ens retrobem al setembre.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s