Identitat digital i smartphones: sinergies que funcionen

biid_blogAvui en dia és fa difícil pensar en una activitat en la que no fem servir el nostre smartphone. Els telèfons intel·ligents ens acompanyen, pràcticament, les 24 hores del dia: per què no treure el màxim profit d’aquesta eina? Per què no utilitzar-la per portar la nostra identitat digital? Sens dubte és una nova oportunitat tant pel ciutadà, que podrà fer qualsevol gestió que requereixi identificació personal o signatura electrònica; com per les empreses, que poden oferir als clientes serveis i productes amb un gran valor afegit.

En el 12è Networking Breakfast, organitzat per Sarrià-Sant Gervasi Districte de Coneixement i el COMB, experts en la matèria van reflexionar al voltant de les noves finestres que s’obren amb la identitat digital mòbil. El fundador de l’empresa Biid, Jordi Masias, va ser l’encarregat de repassar l’evolució de les tecnologies fins arribar al smartphone, així com d’explicar els avantatges que ofereixen els telèfons intel·ligents i les Apps als usuaris: el caràcter user friendly de la tecnologia fa que qualsevol persona pugui utilitzar-la sense cap tipus de dificultat.

El segon convidat, Carles Grau, fundador i CEO de Biid, va fer una demostració pràctica de l’aplicació MobileID, desenvolupada per la seva empresa. Els assistents van poder comprovar la seva funcionalitat a l’hora de fer tràmits com demanar cita mèdica o realitzar transaccions comercials.

Els Networking Breakfast són els tallers que organitza Sarrià-Sant Gervasi Districte del Coneixement amb diferents entitats i institucions del districte amb l’objectiu de crear noves oportunitats socials i econòmiques. Es realitzen de forma mensual i estan oberts a qualsevol persona que estigui interessada en la temàtica que centra aquests esmorzars de treball.

 

One thought on “Identitat digital i smartphones: sinergies que funcionen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s