Orientació MIR: com preparar-se per una nova etapa professional

DSC_0570Després de l’examen MIR comença una nova etapa professional emocionant i engrescadora: l’especialització! Per resoldre tots els dubtes i preguntes que tingueu al voltant de la residència les seccions de Metges MIR i de Metges Joves del COMB han organitzat per quart any consecutiu la Jornada d’Orientació als futurs MIR.

L’acte es divideix en dues parts: en primer lloc s’ofereix una xerrada general on s’explica què passa el dia de la selecció de plaça a Madrid, què preguntar als centres a l’hora d’escollir especialitat i com funciona el sistema de residència. En segon lloc, es preparen una sèrie de taules informatives, organitzades per especialitats, on els assistents poden preguntar directament a metges que ja estan fent la residència aspectes més pràctics, com ara el dia a dia dels MIR, l’ambient de l’hospital, les rotacions o les guàrdies.

En el següent vídeo podeu tornar a veure les xerrades.

A més, hem preparat un “Especial MIR” i al llarg d’aquests dies publicarem una sèrie d’entrevistes als informadors de les especialitats més demandades: Medicina Familiar i Comunitària, Medicina Interna, Ginecologia i Pediatria.

5 thoughts on “Orientació MIR: com preparar-se per una nova etapa professional

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s