Metge Emprenedor, donant vida a les idees

Quan un metge té una idea no sempre sap com fer-la realitat.  Emprendre i ser innovador en medicina és una tasca que requereix passió i ganes de treballar. Al professionals no els en falten però quan les idees creixen es troben davant d’un món que desconeixen, el món empresarial. Com faig un pla de negoci? La meva idea és viable? He de crear una societat? Com ho vinculo  amb la meva activitat al centre?

El COMB disposa del programa Metge Emprenedor, una iniciativa de suport a la innovació que acompanya als metges i a les seves idees en el seu camí cap al mercat. Aquest programa es va crear fa gairebé 10 anys i hi han passat centenars d’emprenedors amb projectes de healthcare, biotecnologia, tecnologies de la informació aplicades al món de la salut i medical devices. Des de 2009, ha celebrat 13 fòrums d’Inversió Healthcare, i l’11 de març anirà cap al 14. Aquest fòrum és un pont entre els emprenedors que necessiten finançament i els inversors. Si vols presentar un projecte, tens temps fins el 23 de febrer. Aquí tens tota la informació del 14è Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona.

Metge EmprenedorAmb la idea d’apropar els metges al món de les empreses es va celebrar una jornada a Sabadell on metges experts van explicar la seva experiència i aprenentatge. Els convidats van ser el Dr. Pere Joan Cardona, cap de la Unitat de tuberculosi experimental de l’Institut Germans Trias i Pujol, i el Dr. Manel Peiró, doctor en Administració i Direcció d’Empreses. Llicenciat en Medicina i Cirurgia i director de l’Àrea de Gestió Sanitària d’ESADE. Van explicar la seva experiència com a metges emprenedors.

A més, la Mireia Angulo, analista del programa Metge Emprenedor, va explicar tot el que el COMB ofereix als metges que volen emprendre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s