70 anys de treball social de Càritas

Inauguració exposició "Càritas. Un NO per a ningú. 70 anys"
El COMB acull l’exposició “Càritas. Un NO per a ningú. 70 anys” que explica la història de l’entitat fent un recorregut pels nou programes d’actuació que desenvolupen: acolliment i acompanyament, ajuda a necessitats bàsiques, habitatge, sense llar i salut mental, formació i inserció sociolaboral, infància i família, migració, vellesa i inserció social penitenciària.  L’objectiu és agitar la consciència de les persones i sensibilitzar-les sobre la importància de vetllar per la dignitat, per la justícia social i per la solidaritat.

En la inauguració de l’exposició, que es podrà visitar durant tot el mes de juliol, el president del COMB, Dr. Jaume Padrós, va reiterar el compromís de la corporació cap a les situacions de “major dificultat i precarietat, especialment cap als metges”. Tal és així, que a 2008 es va crear el Programa de Protecció Social (PPS) per ajudar als metges en moments de fragilitat. “El Col·legi de Metges i la professió mèdica estan compromesos amb la societat a la qual servim i ens devem”, va concloure.

El Col·legi i Càritas Diocesana de Barcelona van signar un acord de col·laboració el passat mes de maig a través del programa “Entitats amb cor”. Aquest no serà però, segons va anunciar el Dr. Padrós, la única activitat amb l’entitat, ja que es faran més projectes seguint la mateixa línea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s