La primera jornada del nou curs, homenatge al Dr. Oriol Casassas

Més que a principi d’any, setembre és el mes on s’engeguen les coses. Comencem el curs i el Col·legi reprèn la seva activitat.

Ens vam acomiadar amb la Universitat d’Estiu a Puigcerdà on es va reflexionar sobre els nous reptes que afecten a la relació metge-pacient i el periodista Antoni Bassas va donar una lliçó de periodisme analitzant la relació dels mitjans de comunicació espanyols i Catalunya.

Oriol Casassas

 

Tornem amb noves activitats i jornades i us volem convidar a l’homenatge al Dr. Oriol Casassas, un gran pediatria i metge humanista que va fer grans aportacions a la cultura i medicina catalana. El doctor Casassas en va deixar l’any passat  i, juntament amb l’Acadèmia de Ciències Mèdiques, la Societat Catalana de Pediatria, l’Institut d’Estudis Catalans i la Fundació Alsina Bofill s’ha cregut merescuda una sessió in memoriam a la seva figura i significativa tasca.

La jornada tindrà lloc el dia 29 de setembre a la sala d’actes del Col·legi.

Us hi esperem!

Més informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s