Dr. Jaume Padrós: “Oferim una formació interdisciplinària per a l’atenció dels malalts crònics”

Màster pacient crònicEl COMB presenta un nou Màster en Atenció Integral al Pacient Crònic amb l’objectiu d’oferir una visió integral a tots els professionals sanitaris de l’abordatge del malalt crònic, tant en l’àmbit assistencial com en la gestió dels recursos sanitaris.

Entrevistem al Dr. Jaume Padrós, vicepresident primer del COMB i un dels codirectors d’aquest màster. Per a Padrós “el creixent grup de població de malalts de llarga duració requereix una resposta transversal, eficient i eficaç, en l’abordatge de la seva situació tant des d’un punt de vista sanitari com de gestió dels recursos disponibles”. Per a Padrós “el màster preten abordar els processos de manera integral, posant èmfasi tant en el pacient com en el funcionament del sistema sanitari”.

El Màster en Atenció Integral al Pacient Crònic s’emmarca en el programa de formació del Centre d’Estudis Col·legials per a l’any acadèmic 2013-2014. Es Presenta oficialment el proper 27 de maig a les 19.00 hores a la sala d’actes del COMB.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s