“Hem de ser conscients que hem de tenir cura de nosaltres mateixos”

Prevenció i benestar en l’exercici de la professió #ajutsCOMB

La Fundació Galeta, creada l’any 2001 pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, és l’entitat que vetlla per la salut dels metges. Ho fa a través del Programa d’Atenció Integral al Metge Malalt (PAIMM), que assisteix a metges en actiu amb problemes psíquics i/o conductes addictives a la Clínica Galatea, i també mitjançant programes de prevenció, estudis, guies, tallers

La formació dels metges és un dels eixos de l’activitat de la Fundació per promoure un exercici professional més saludable.

La Dra. Eulàlia Masachs és la responsable dels tallers formatius, entre ells La salut del metge intern resident (MIR). Afirma: “Els MIR han de ser conscients de que han de tenir cura de la seva salut. La residència és un moment en què pot haver-hi molt d’estrès i dificultats d’adaptació que poden generar problemes. És important que el resident conegui que pot rebre ajuda”. A més la Fundació organitza tallers per a tutors, que són les persones que estan al costat i orienten els residents.

“És important que el col·lectiu mèdic tinguem consciència que hem de tenir cura de nosaltres mateixos i que coneguem les formes de fer-ho”.

Altres programes de promoció de la salut

Fundació Galatea

Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

Passeig dela Bonanova, 47

93 567 88 56

fgalatea[arrova]fgalatea.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s