Quan el metge és el pacient

Programa d’Atenció al Metge Malalt #ajutsCOMB

Un metge es pot convertir en pacient. El Programa d’Atenció Integral al Metge Malalt (PAIMM) es va crear fa més de deu anys per assistir a metges en actiu amb problemes psíquics i/o conductes addictives, i forma part de les accions del Col·legi per tenir cura de la salut i benestar dels seus col·legiats.

El PAIMM, gestionat des de la Fundació Galatea, disposa de procediments especials  (accés directe, ús de contractes terapèutics pel seguiment de casos complexes…) i una unitat assistencial; amb serveis d’internament, d’hospital de dia i de tractament ambulatori, especialitzats i confidencials, específics pels professionals de la medicina.

Alguns dels trets característics del programa PAIMM són la confidencialitat durant tot el procés, un tracte personalitzat, la flexibilitat en el  tractament i el suport de professionals especialitzats.

Si estàs interessat en el Programa o saps d’un company que el pot necessitar, informa’t a:

902 362 492 (confidencial)

www.paimm.galatea.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s