La salut de l’estudiant de Medicina analitzada per l’estudi de la Fundació Galatea

La Fundació Galateaha presentat l’estudi Salut, estils de vida i condicionants acadèmics dels estudiants de Medicina de Catalunya, que ha tingut com a objectiu determinar el nivell de salut dels estudiants a través de tres variables: la salut percebuda, l’activitat física i el consum de drogues. A més, en l’estudi s’han analitzat totes les variables relacionades amb el seu benestar emocional.

El Dr. Manel Salamero, Director de l’estudi, va presentar els resultats i les conclusions del treball en una jornada celebrada al col·legi el 16 de maig. Aquest estudi ha comptat amb la participació de 805 metges de 4art de medicina de totes les universitats catalanes que han estat enquestats sobre diferents aspectes de salut i hàbits.

Segons es desprèn de l’estudi, els estudiants de medicina de Catalunya tenen un bon nivell de salut auto-percebuda, un consum alt d’alcohol, tranquilitzants i cannabis, però menys consum de tabac que altres estudiants. El distrès emocional i risc psicopatòlogic és alt i està relacionat, en molts casos, amb una insatisfacció en relació a l’entorn acadèmic.

Us presentem en aquest vídeo un resum de les conclusions de l’estudi. Properament tindreu disponible tota la jornada a COMBtv.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s