Placa commemorativa al Dr. Pere Mata a l’Institut de Medicina Legal de Catalunya

El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona han descobert una placa en homenatge al Dr. Pere Mata a l’Institut de Medicina Legal de Catalunya. L’acte, celebrat el passat 23 de novembre, va estar presidit per la Consellera de Justícia, Sra. Pilar Fernández Bozal, i el President dela Secció Col·legial  d’Assegurança Lliure del COMB, Dr. Ramon Torné, que van destacar la figura de Mata com a creador de la primera càtedra de Medicina Legal a la Universitat, com a impulsor de la creació d’un cos de metges forenses i també per la seva personalitat i implicació política.

Amb aquest descobriment de la placa s’ha volgut fer memòria a la figura de Mata en l’edifici on s’ha consolidat l’Institut de Medicina Legal de Catalunya ubicat a la Ciutat de Justícia. El COMB ha dedicat l’any 2011 a homenatjar el Dr. Pere Mata amb diversos actes de reconeixement a la seva trajectòria i les seves aportacions a la medicina forense.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s