Metges x Metges, una xarxa de metges voluntaris

El COMB ha posat en marxa el programa Metges x Metges, una iniciativa que vol donar resposta als metges que necessitin ajuda, orientació o assessorament per fer front a situacions personals o familiars relacionades amb la salut. El programa promou els valors de la professió com el compromís, la solidaritat, la confiança i l’altruisme i neix amb la voluntat de promoure la solidaritat entre els metges.

Metges x Metges compta amb una xarxa de voluntariat solidari composada per metges de diferents especialitats i repartida geogràficament gràcies a la implicació de les juntes comarcals del col·legi.

És un programa adreçat a metges col·legiats i familiars, els quals poden adreçar-se telefònicament al 93 567 88 86 o per correu electrònic a metgesxmetges[arrova]comb.cat. El Dr. Albert Marcos, metge de família, serà l’encarregat de donar atenció a aquests col·legues derivant el cas, en funció de la necessitat del company, al Programa d’Atenció al Metge Malalt (PAIMM), al Programa de Protecció Social (PPS), o a la xarxa de metges voluntaris, buscant aquell perfil que millor pugui donar resposta a la seva demanda.

Els metges que vulguin col·laborar com a voluntaris en el programa metgesxmetges, poden adreçar-se al mateix telèfon.

Parlem amb el Dr. Josep Maria Benet, membre de la Junta de Govern del COMB i impulsor de metges x metges.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s