El Col·legi de Metges de Barcelona, Barcelona Activa i Keiretsu Fòrum celebren el III Fòrum d’Inversió del sector Salut a Barcelona

  • Més de 100 inversors assistiran a l’acte en que es presentaran 12 projectes empresarials del sector sanitari en recerca de capital privat d’entre 300K i 2M d’Euros.
  • En les dues edicions passades del fòrum, ja hi ha cinc empreses que han rebut finançament per un valor total de més de 2M.
  • El fòrum se celebrarà el dijous 4 de novembre a partir de les 16.00 hores. Per assistir-hi inscriu-te aquí.

El  proper dijous 4 de novembre, El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Barcelona Activa (l’agència de desenvolupament local de l’Ajuntament de Barcelona) i Keiretsu Fòrum (la xarxa internacional d’inversió privada més gran del món) celebren el 3er Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona. L’objectiu d’aquest fòrum és posar en contacte inversors i projectes en cerca de capital que estiguin relacionats amb el sector sanitari en els àmbits de Biotecnologia, Medical devices, Serveis sanitaris i TIC relacionats amb la salut.

La inauguració del 3er Fòrum d’Inversió Healthcare anirà de la mà del Dr. Miquel Vilardell, President del COMB, del Dr. Jaume Aubia, Director-Gerent del COMB, de la Sra. Anna Molero, Directora General de Barcelona Activa, i del Sr. Xavier Casares, President de Keiretsu Fòrum España.

El fòrum, del que se celebra la seva tercera edició en un any, espera la presència de més de 100 assistents. Entre els quals, Fons de Capital Risc, inversors privats, metges emprenedors dels hospitals de l’entorn, investigadors del parcs d’investigació, gestors sanitaris, directius d’empreses farma i representants de les entitats col·laboradores.
Entre les dues edicions anteriors del fòrum hi han assistit més de 150 inversors que ja han tancat cinc rondes de finançament en projectes innovadors de més de 2M d’euros. En aquesta edició s’espera l’assistència d’uns 100 inversors interessats en el sector healthcare.

Les tres entitats organitzadores de l’esdeveniment tenen per objectiu impulsar les empreses del sector sanitari al nostre país, que cerquen injeccions de capital privat per continuar amb els seus projectes.

Els emprenedors disposaran de vuit minuts per realitzar la seva presentació  i hi haurà dos espais per al networking i per donar cabuda als contacteS entre emprenedors i inversors.

Smart Solutions Technologies SL (Nuubo), Eyytoo Bioscience SL, AB Therapeutics, SOM Biotech, Clintelis SL, Radismed, Thrombotargets, Sanycom, Salupharma, Alma IT Systems, Bioglane SLNE i VCN Bioscience SL són les 12 empreses, entre un total de més de 30 projectes, que han estat seleccionades per presentar davant del Fòrum. La selecció ha estat realitzada a partir d’un anàlisi realitzat per un comitè d’experts format per membres de les entitats coorganitzadores i col·laboradores experts del sector healthcare i inversors privats.

El 3er Fòrum d’Inversió del Sector Salut també ha comptat amb la col·laboració d’entitats especialitzades com són l’Hospital St. Joan de Déu, Hospital Clínic de Barcelona, Fundació Parc Taulí, Biocat, ACC1Ó, Genoma España, Riva y Garcia, Ysios Capital Partners, Caixa Capital Risc, Innova31 i Alta Partners.

Informació relacionada:

1er Fòrum Healthcare (4/12/2009)

2on Fòrum Healthcare 1a part i 2a part (19/03/2010)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s