Participa en el sorteig #benvingudaMIR2019 a Instagram i guanya una càmera Fujifilm INSTAX SQ6

Fes-te una foto al vestíbul del Col·legi de Metges de Barcelona quan vinguis a col·legiar-te, puja-la a Instagram i guanya una càmera Fujifilm INSTAX SQ6

 

 

 

BASES DEL SORTEIG:

1. Organitzador

El Col·legi de Metges de Barcelona organitza un sorteig de fotografia amb el nom #benvingudaMIR2019 amb la finalitat de donar la benvinguda als nous col·legiats i fomentar la seva participació i interacció amb el CoMB.

2. Participants

El SORTEIG es durà a terme exclusivament entre els nous col·legiats MIR 2019 que compleixin els requisits establerts en les presents bases.

3. Període per participar

El període de participació en el SORTEIG començarà el dia 23 d’abril de 2019 a les 9 hores i finalitzarà el dia 22 de maig de 2019 a les 24 hores, tots dos dies inclosos.

4 Caràcter gratuït

La participació en aquest SORTEIG és gratuïta.

5. Condicions de participació

Per a prendre part en el SORTEIG els participants hauran de:

  • Fer-se una foto al photocall instal·lat en el vestíbul del CoMB durant el període MIR 2019.
  • Fer-se seguidor del @combarcelona a Instagram, en cas de no ser-ho.
  • Penjar la foto a Instagram amb l’etiqueta #bevingudaMIR2019.
  • Es poden presentar un màxim de 2 imatges.
  • Etiquetar al Col·legi a les fotografies: @combarcelona.
  • El perfil d’instagram haurà de ser públic i no privat.

6. Premi

El col·legiat guanyador rebrà una càmera fotogràfica instantània marca Fujifilm INSTAX SQ6.

7. Comunicació del guanyador

El sorteig es realitzarà el dia de l’acte Benvinguda MIR, el dijous 23 de maig de 2019, escollint la foto guanyadora de forma aleatòria i a l’atzar, en un acte públic lliurant-se el premi al guanyador que haurà d’estar present l’acte. Cas de no estar present, es tornarà a triar una altra foto i així successivament fins que es trobi present la persona guanyadora.

8. Cessió drets imatge

Els participants en el SORTEIG cedeixen al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona els drets a utilitzar la seva imatge amb l’etiqueta (hashtag) #bevingudaMIR2019 i a difondre-la a través dels mitjans de comunicació i difusió col·legials, com són la pàgina web del col·legi (www.comb.cat), la revista col·legial així com a traves de plataformes d’internet amb accés no restringit com pot ser Flickr i Youtube (Canal CoMB), Instagram (@combarcelona).

9. Reserves i limitacions

El Col·legi de Metges de Barcelona es reserva la possibilitat de rebutjar als participants que no compleixin els requisits per poder prendre part en el sorteig.

10. Acceptació

La participació en el SORTEIG implica l’acceptació de les presents bases.

11. Tractament de dades personals

Les dades personals facilitades seran tractades pel CoMB amb la finalitat de gestionar la  participació en el sorteig. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades davant del Responsable del tractament: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, CIF Q 0866001A, Passeig Bonanova 47, 08017 Barcelona, per correu postal, email dadespersonals@comb.cat  o a través de l’App MetgesBarcelona. Puc, també, presentar reclamació davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Així mateix, puc contactar amb el Delegat de Protecció de dades a l’email dpo@comb.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s