Gaudeix de la clàssica amb Ibercamera

logo_ibercameraSabeu que amb els avantatges i descomptes del vostre carnet col·legial podeu gaudir de la millor música clàssica? Ara, gràcies a l’acord de col·laboració entre el COMB i Ibercamera, podreu assistir als concerts de les orquestres, directors i solistes més reconeguts del panorama internacional.

Els col·legiats del COMB podeu triar entre dos itineraris musicals que inclouen tres concerts de la 32ena Temporada d’Ibercamera a L’Auditori i al Palau de la Música de repertori variat: des del classicisme de Mozart i Haydn o el romanticisme de Beethoven, Brahms i Mendelssohn fins els compositors del segle XX com Gershwin i Bernstein. A més, compten amb concertistes de renom com el violinista Alexei Volodin o la pianista Maria João Pires. En qualsevol dels dos itineraris, teniu un 10% de descompte sobre l’import total i heu d’adquirir-los a les oficines d’Ibercamera.

A més, s’ha programat un concert dedicat al COMB, en homenatge a la tasca que realitza el col·lectiu mèdic envers la societat. Aquest tindrà lloc el 23 de maig i actuarà la Royal Philharmonic Orchestra, dirigida per l’afamat Pinchas Zukerman. Per aquest concert especial també teniu un 10% en el preu de l’entrada, que podeu adquirir tant a la pàgina web d’Ibercamera com a les seves oficines.

Aprofiteu el vostre carnet col·legial i gaudiu de tots els avantatges i descomptes que us ofereix per gaudir de l’oci, l’esport o la vida cultural de Barcelona.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s