15è Fòrum d’Inversió Healthcare: El valor social de les empreses

ForumhealthcareEmprenedors i inversors han tornat a reunir-se al Col·legi en el XV Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona per donar un impuls a aquells professionals que han tingut una idea i la volen fer realitat. Al Fòrum es van presentar nou projectes que donen una idea de com serà la medicina que vindrà: big data, control remot, investigació genòmica, nous biomaterials…

En aquesta edició es va fer un conferència sobre el Retorn Social de la Inversió (sROI), un element essencial quan es parla inversió en el sector sanitari.  El valor econòmic d’una empresa no ho explica tot, hi ha un valor social existent.

El sROI  va sorgir el 2008 a l’ Oficina del Tercer Sector de la Gran Bretanya i el Govern d’Escòcia per demostrar la importància del valor social, econòmic i mediambiental per a les organitzacions del tercer sector i els seus fundadors, inversors i ambaixadors. Compara el valor social (tangible i intangible)  generat per un projecte o activitat amb la inversió necessària. La mesura del sROI cada cop està sent més important en el sector públic i privat per a tot tipus de companyies.ots veure tots els projectes que es van presentar i profunditzar més sobre el sROI en aquest vídeo:

Aquí pots veure totes les fotos de la jornada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s