Subscriu-te al Butlletí d’Alertes Farmacològiques!

iStock_000015780806XSmallJa està en marxa el Butlletí d’Alertes Farmacològiques, un nou recurs amb el què podreu rebre les darreres notificacions d’aquest tema en el vostre correu electrònic.

Per subscriure-us, només cal que entreu en l’apartat d’Alertes Farmacològiques, fer clic en la icona, introduir l’usuari i contrasenya per les parts restringides del web i omplir el formulari de sol·licitud.

No obstant, en la pàgina web trobareu totes les alertes farmacològiques que envien l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) i la Subdirecció General de Farmàcia i Productes Sanitaris del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. A més, també podeu notificar online si sospiteu que algun medicament provoca efectes adversos en els pacients, mitjançat la “targeta groga”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s