Dia Europeu de la Consciència de l’Aturada Cardíaca

Dia Europeu de la Consciència de l’Aturada CardíacaEl 16 d’octubre se celebrarà el primer dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria. Aquesta iniciativa s’adreça especialment a la divulgació a les escoles de les tècniques de RCP, sota els eslògans “Les teves mans poden salvar vides” “Nens salvant vides. Aprenent Ressuscitació Cardiopulmonar a les escoles”.

La iniciativa s’estén també als professionals sanitàris i a la població en general, per tal de prendre consciència del problema que representa l’aturada cardíaca, responsable de més 350.000 morts a l’any fora dels hospitals a Europa. Segons dades que facilita la comissió de la jornada, a Catalunya suposa una mort sobtada cada dues hores i mitja.

En aquest sentit, el Consell Català de Ressuscitació proposa una recollida de signatures per sol·licitar la incorporació de la formació en Suport Vital al currículum escolar.

El Col·legi vol donar suport a aquesta campanya i reconèixer la gran tasca i l’esforç divulgatiu dels professionals de la salut.

Informació relacionada:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s