Nou perfil del COMB a Twitter per a metges joves

MetgesjovesCOMB (MetgesJovesCOMB) a TwitterLa Secció de Metges Residents del Col·legi estrena a Twitter el compte @metgesjovesCOMB. A través de la xarxa de microbloging es vol fer arribar als metges més joves aquelles informacions que els afecten de l’actualitat de la secció, del Col·legi i de la professió, i apropar-se al col·lectiu creant un espai de participació i interacció.

La Secció de Metges Residents és una agrupació que representa a tots els residents i metges joves de Barcelona davant de les institucions, organitzacions professionals i organismes nacionals. Està oberta a la participació de tothom i organitza diferents activitats com les II Jornades d’Orientació per als futurs MIR el proper 7 de març, adreçada als metges que han fet el darrer examen MIR i als estudiants de 6è de Medicina que vulguin resoldre dubtes i obtenir informació de primera mà sobre les diferents especialitats MIR i la residència. En forma de taules, diferents residents i metges especialistes voluntaris respondran a totes les preguntes dels que d’aquí poc començaran aquesta etapa.

L’any passat es va celebrar la primera edició d’aquestes jornades amb una gran participació (gairebé 200 assistents) i satisfacció per part dels metges, tant dels que van venir a informar-se com dels voluntaris que van respondre als seus dubtes. En la primera edició es van organitzar 27 taules per explicar les diferents especialitats MIR en grups reduïts.

Jornada d'orientació als futurs MIR

I Jornada d’orientació als futurs MIR 2012

Us convidem a seguir aquest nou perfil del Col·legi, per estar informats del que afecta i preocupa a les noves generacions de metges.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s