Subhasta Solidària per al Japó

        

El COMB s’ha adherit als actes de Solidaritat amb Japó que ha endegat Amics de la Unesco, una entitat amb qui tenim relació des de fa uns anys i que està fent una sèrie d’accions per als nens i nenes d’aquell país, en especial per als de la ciutat de Sendai, una població molt propera a Fukushima i molt afectada pel Tsunami i posterior terratrèmol d’ara fa un any.  L’acte principal d’aquestes accions solidàries és una subhasta d’obres d’art que tindrà lloc el proper 29 de març al Centre Artístic Sant Lluch.

Amics de la Unesco té una especial relació amb la ciutat japonesa de Sendai ja que és allà on l’any 1946 es va constituir el primer “Club Unesco del Món”. L’any 1983, Amics de la Unesco va iniciar la seva relació amb aquesta ciutat ja que es van organitzar a Barcelona els preparatius per a la Primera Assemblea d’Associacions i Clubs Unesco que se celebraria un any després a Sendai.  Al llarg dels anys, Sendai ha esdevingut, a més, en la gran difusora de la Cultura Catalana.

La subhasta solidària comptarà amb la participació de 40 artistes catalans que han cedit la seva obra de forma altruista per poder-la subhastar i destinar els diners que es recullin a ajudar als nens de Sendai i a la ciutat, fortament devastada. Els preus de sortida seran simbòlics per tal d’estimular l’interès del màxim nombre de ciutadans.

En aquesta acció solidària participen, entre d’altres, Col·legis Professionals de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Més informació del projecte solidari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s